Servicii
Servicii
VDNet e-mail
Servicii
Contact
Oferta
Home
Back..
Next..
Avantajele folosirii retelei VDNet

          Fiabilitatea. Solutia de comunicatie este 100% VDNet, folosind doar echipamente si canale de comunicatie proprii, fara folosirea vreunui tert. Din acest motiv garantam Clientilor o disponibilitate a serviciului de 97%.
          Calitate. Serviciile VDNet sunt asigurate de o solutie hardware si software COMPAQ, Penguin Computing, Z-com respectiv Microsoft, FreeBSD si RedHat, care ofera un mediu distribuit cu inalt grad de disponibilitate.
          Scalabilitate. Canalele de comunicatie internet propuse sunt de 32 Kbps/2, putand fi upgradabile pana la 1 Mbps, in functie de necesitati si fara costuri suplimentare legate de instalare sau hardware, spre deosebire de conexiunile pe linie inchiriata.
          Flexibilitatea. Intre locatii se pot configura tuneluri de comunicatii, iar noi porturi de acces VPN se pot adauga cu usurinta, fara a fi nevoie de modificarea celor existente. Acest lucru inseamna rutarea informatiei pe calea cea mai scurta, asigurand o incarcare optima a canalelor de comunicatie din retea si deci asigurarea unor costuri minime de comunicatie. In functie de traficul realizat la un moment dat si doar pentru anumite locatii, se pot alege abonamente cu trafic inclus diferentiate, pentru a asigur un raport cost/necesitati optim fiecarei locatii de retea.
          Asistenta. VDNet ofera asistenta tehnica dedicata, iar conexiunile sunt monitorizate permanent 24/24, 7/7. astfel se asigura timpi de interventie care sa protejeze
eficient activitatea clientului.